kesäkuuta 02, 2015

Vaivaista puuhastelua

Hartiat ovat taas niin jumissa, että päätä särkee. Särky meni jo kertaalleen ohi, kun lepäsin tyttölapsen nukkuessa päiväunia, mutta iski sitten uudestaan. Ei ehkä tykännyt illan ruohonleikkuusessiosta, kun toiminta tuntuu pahentavan sitä. Lapset onneksi nukahtivat kivuttomasti vaikkakin myöhään, ja oli pakko lepäillä vielä tunnin verran sohvalla sen jälkeen. Nyt on olo taas siedettävä, joskaan ei vieläkään normaali.

Laitoin aamulla kiireellä työhakemuksen menemään, kun korjasivat manuaalisesti teknisen ongelman. Tänään taas toivon saavani paikan ja vielä yhden mahdollisuuden testata tutkimusta käytännönläheisemmästä näkökulmasta. Jostain syystä eilen niin hyvältä ajatukselta tuntunut muutto ei enää tunnukaan oikealta. Ei voi ymmärtää näitä mielen muutoksia.



Joka tapauksessa työhakemuksen lähettämisen jälkeen hurautettiin Valkealaan Viherpeukaloiden puutarhamyymälään. Siellä oli niin hyviä tarjouksia, että innostuin vähän liikaakin enkä muistanut, että kukat, jotka näyttävät parhaimmilta kaupan hyllyllä eivät välttämättä näytä parhaalta luonnossa. Osa odottaa vielä istutusta, kun pääkipu yltyi pahimmaksi juuri kaivaessani niitä maahan. Huomiseksi on kyllä luvattu aamupäivälle sadetta, joten voi olla, että jäävät istutuspuuhat iltapäivään.

Ei kommentteja: