maaliskuuta 08, 2015

Hyvää naistenpäivää!

Jos hammasta särkee, toimiva yhdistelmä on ottaa Panadolia ja ibuprofeiinia (Burana, Ibumax tms.) yhdessä. Sain tänään tämän neuvon, kun soitin ajanvaraukseen, ja se auttoi. Erikseen otettuna kummallakaan ei ole ollut sanottavaa vaikutusta, vaikka kaapista löytyi 600 milligrammaisia Ibumaxeja, mutta yhdistelmä toimi. En saanut tänään vielä aikaa, kun viikonlopun ollessa kyseessä olisi pitänyt mennä jonottamaan hätäpäivystykseen. Aivan niin paha tilanne ei vielä ole, mutta huomenaamulla aion ehdottomasti kysellä nopeaa aikaa. Hyvillä neuvoilla varustettu ja hyvin sympaattisen kuuloinen nainen toisessa päässä oli sitä mieltä, että juurihoito on todennäköisesti edessä.

Minulta on kerran juurihoidettu hammas, ja kun en silloin tajunnut vaatia aikaa saman tien, niin kärvistelin kolme päivää jatkuvassa säryssä ennen kuin pääsin hammaslääkäriin. Se oli nukkumattomia öitä ja pahempaa tuskaa kuin synnytys. Paha hammassärky ja huonosti tehty papakoe menevät synnytyskipujen yli, mutta niiden lisäksi ei ole mitään kauhean suuria kipuja tarvinnutkaan kärsiä. Onneksi. Vaikka kipukynnykseni on suhteellisen korkea, niin minä en olisi hyvä kroonisten kipujen kanssa eläjä.

Haukotus. Tämä päivä on mennyt käytännössä pelkissä käännöstöissä. Sen kunniaksi aion pitää vapaaillan ja suunnata kirjan kanssa sänkyyn. Ellei sitten Nukkumatti pääse yllättämään.

Ei kommentteja: