helmikuuta 16, 2015

Hiihtoloma alkaa

"Tästä tulee hyvä päivä,” sanoo poikalapsi aina välillä, ja tämä oli sellainen. Aamupäivä pakattiin ja siivottiin ja syötiin. Kerrankin osasin olla stressaamatta aikatauluista ja annoin piut paut sille, päästäänkö liikkeelle tunti tai kolme aikaisemmin.

Päästiin liikkeelle suhteellisen vähällä tavaramäärällä ja suunnattiin hakemaan koirakaveria mukaan lomailemaan. Ennätettiin laskemaan mäkeä ihanassa auringonpaisteessa, mikä oli erittäin hauskaa. Pääsin itsekin kokeilemaan jälkikasvun kanssa, ja tällä kertaa saatiin eilisenkin edestä pitkiä pellavia. Päälle hyviä herkkuja kiitos kestityksestä! ennen kuin käynnistettiin auto kohti itää.

Sain ajella suurimman osan matkaa kauniissa auringonpaisteessa, takapenkin nukkuessa käytännössä koko matkan. Kääntyessäni kioskilta kohti ”mummolaa” tulivat mieleen menneet vuodet, jolloin kioskin ohi ajettiin kohti omaa mummolaa. Koirulaisen kanssa käytiin iltakävelyllä ihailemassa kirkasta tähtitaivasta ja kimaltavaa hankea. Mikähän siinä on, että täällä molemmat tuntuvat niin paljon selkeämmiltä, vaikka täälläkin (pikku)kaupungissa ollaan?

Olisikohan jälkikasvu kohta valmis nukkumaan? Kun vetää päiväunia kolmesta kuuteen, niin kymmeneltäkään ei väsymys vielä vaivaa.

Ei kommentteja: