tammikuuta 21, 2015

Maailma kutsuu

Sain aamun perhekerhosta lahjaksi ilmaisen risteilyn Tukholmaan, ja ajattelin kerrankin olla spontaani ja käyttää sen, vaikkei voimassaoloaikaa ole jäljellä kuin pari viikkoa. Vaikkei minusta olekaan maailmanmatkaajaseikkailijaksi, niin ehkä nämä pienet irtiototkin ovat askel oikeaan suuntaan. 

Poikalapsi sanoi illalla nukkumaan mennessä, että oli hyvä päivä. Siitä huolimatta, että olin tiukkana välipalan kanssa enkä suostunut antamaan muuta mansikkabanaanipirtelön tilalle. Tiukkana, mutten huutanut, vaan päinvastoin kerrankin aikuismaisesti lohdutin pettynyttä lasta. Samoin aamun kerhossa, kun lattiatyynyn jakamisesta toisen pojan kanssa seurasi kohtaus. Ehkä tässä äitiydessäkin hiljalleen kehittyy.

Toimitustyö on edennyt tänään hyvin, ja olen saanut pari muutakin asiaa hoidettua. Kohta viikon verran ovat kaikki illat menneet työ- ja opiskelujutuissa, mikä alkaa näkyä väsymyksenä ja hartioiden jumittamisena. Vaikkei kaikki vielä olekaan tehty, niin tänä iltana aion pitää tauon ja lähteä taas fantasiamaailmoihin seikkailemaan. Sen verran hyvin kaikki on kuitenkin aikataulussa, että tässä välissä on pieni rentoutumisen paikka.

Ei kommentteja: