huhtikuuta 27, 2015

Hidasta arkea

Toinen harmaa päivä peräjälkeen, eikä taaskaan selvitty ulos. Päivän ohjelmassa oli kesäverhojen lyhennys. Jälki ei kestä lähempää tiirailua, kun taloudessa ei ole ompelukonetta, mutta kauempaa katsottuna menettelevät hyvin. Valkoinen olisi saanut olla vähän pehmeämpää sävyä, mutta kun kaikista neljästä verhosta on maksettu yhteensä vain 15 euroa, niin olen tyytyväinen. Oranssi tekee itse asiassa hyvin mukavan säväyksen.

Tänään on ollut aika leppoisa päivä. Ompeleminen oli yllättävän rentouttavaa, ja poikalapsikin innostui siitä. Tuli ensin notkumaan viereen ja katselemaan, sitten halusi itsekin neulan ja ”narua”. Vähän mietin, uskallanko antaa, mutta onhan ne neulalla tehneet kerhossakin jotain askartelujuttuja. Poikalapsi neuloi sitten paperiin lankoja ristiin rastiin eikä saanut yhtään reikää sormeen. Oli hyvin tyytyväinen itseensä. Ja viime aikaista selvästi paremmalla tuulella koko päivän, mikä sai minutkin hyvälle tuulelle. 

Mukava tavallinen päivä. Mitä varmaan lisäsi se, että poistin kameralta yksitellen joitain viime kesän kuvia. Se muistutti siitä, että elämme taas vuoden ihanimpia kuukausia ja ne parhaat ovat vielä edessä.

Ei kommentteja: