huhtikuuta 18, 2015

Pitkästä aikaa sairaana

Eilen yöllä iski jonkin sortin vatsatauti, ja tänään on ollut lievää kuumetta. Vain 37,58 pahimmillaan, mutta juuri sellaista voimattomaksi vetävää. Torkuin iltapäivällä vajaan pari tuntia, minkä jälkikasvu salli kiitettävän hyvin, mutta ei se jaksanut poistaa väsymystä. Asiaa ei ehkä auttanut myöskään se, että aamupäivällä piti päästää Lidliin ostamaan vain tänään tarjouksessa ollut 35 euron komposti. Odottaa vielä takapihalla kokoamista, mutta olen iloinen, että minulla nyt on sellainen. Saa sitten nähdä, tarkoittaako edullinen hinta minkälaista laatua.

Taidan jättää tänä iltana työnteon väliin, mutta huomisen vaaliehdokas pitäisi mahdollisesti päättää. Tai oikeastaan puolue. Kunhan puolueen saa valittua kolmesta potentiaalisesta, niin jokaisesta löytyi kyllä joku varteenotettava ehdokas.

Päivän pieniä positiivisia kokemuksia. Poikalapsen ilo siitä, kun kokeili kaataa itse maitoa ja riemuitsi vilpittömästi osaamisestaan. Tyttölapsi alkaa vihdoin kommunikoida enemmän, vaikkei selkeitä sanoja vieläkään erityisesti ole.  

Ei kommentteja: